CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Feestcommissie van Den Hoorn

Sinds jaar en dag heeft Den Hoorn een aparte 'feestcommissie', een groepje vrijwilligers dat graag ziet dat er bij tijd en wijle leuke dingen worden georganiseerd in en om Den Hoorn. Niet alleen bij 'algemene evenementen', zoals de Intocht van Sinterklaas of Koninginnedag, maar ook leuke dingen speciaal voor Hoornders – jong en oud – zoals het Hoornder Feest.

Dat Hoornder Feest was ooit hard op weg traditie te worden in het dorp. Maar met het verdwijnen van de 'oerfeestcommissie', een groepje oudgedienden dat het zo'n 25 jaar heeft volgehouden, was dit feest wat in de vergetelheid geraakt. De afgelopen jaren bleek het steeds moeilijk om weer zo'n 'vaste' club mensen op de been te brengen die dit soort geweldige feesten wilde organiseren. De wil en de zin waren er wel, alleen ontbrak het vaak aan tijd. Gelukkig is in die periode de organisatie van de 'standaardfeessies', zoals de playbackshow, Koninginnedag, het seniorenuitje, de intocht van Sinterklaas en natuurlijk Ouwe Sunder, (bijna) altijd wel gelukt.

Recent breidt het feestgedruis zich gelukkig langzaam maar zeker weer uit. Het aantal feestcommissieleden neemt toe, en daarmee ook het aantal feestjes. Op dit moment telt de feestcommissie negen leden (de namen vind je hieronder), waarvan een groot deel jongeren. Dat is natuurlijk heel leuk en zeer hoopgevend voor de toekomst!

Naast de vaste feestjes is de Hoornder Hike inmiddels een jaarlijks terugkerende happening. Ook de Zomaar Party lijkt een vast evenement te gaan worden.

Hoewel we inmiddels dus weer een flinke club van feestnummers hebben, blijft de vraag naar vrijwilligers bestaan. Heus niet per se voor het bijwonen van alle vergaderingen, wel voor praktische zaken, zoals vlaggetjes ophangen, een kar versieren, cadeautjes kopen enzovoort. Voor zowel de feestcommissie als voor de feestjes die georganiseerd worden geldt 'Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!'

Aanmelden kan altijd! Je kunt ons bereiken via feestcommissiedenhoorn@gmail.com of via onze Facebookpagina. Op Facebook vind je ook een impressie van onze feestverrichtingen. Reageer gerust en laat ons weten wat je ervan vindt. Ook ideeën zijn welkom!

Leden van de feestcommissie:
Janien de Bruijn, Sander Vermeulen, Jacco Vermeulen en Remco Vollema.

TOP