CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Dag van het Schaap

Op donderdag 12 juli is De Texelse dag van het Schaap, naast de kerk in Den Hoorn. Aanvang 11.00 uur.
De hele dag door kun je zien hoe schapen geschoren en gemolken worden, er is zelfs het Texelse kampioenschap schapen-scheren/melken, er zijn lezingen, rondleidingen en demonstaties en verschillende kramen met schapenproducten. Ook de dames van het Breicafe – schaap > wol > trui/sjaal – maken hun opwachting.

Een maand lang Klifhanger

De hele maand juni is er in Den Hoorn Klifhanger, met kunst op locatie en tal van andere activiteiten. Check onze agenda hiernaast.

Broadway!

Dit Pinksterweekend is het weer Broadway in Den Hoorn, het tweejaarlijks huiskamerfestival. Het dorp gonst van de bedrijvigheid, met man en macht zijn de vrijwilligers aan het opbouwen, verschillende artiesten zijn al gesignaleerd. Wij verheugen op drie dagen pret, lol, mooie voorstellingen en ontmoetingen!

Vliegeravond

De traditionele dinsdagavond-vliegeravond bij Paal 9 is vanwege het smalle strand bij Paal 9 dit jaar verplaatst naar Paal 17. Helaas!

Lange Juni met Klifhanger

Texel staat in de Lange Juni-maand in het teken van kunst en cultuur en Den Hoorn spant daarin als altijd de kroon, met onder meer de hele maand Klifhanger, kunst op locatie, en dit weekend Jazz on the Waves, met o.a. Eric Vloeimans, Han Bennink en Ernst Glerum. Check de agenda op deze website én langejuni.nl

Klifhanger2016-2
Klifhanger2016-1
Klifhanger2016-3
Klifhanger2016-4
Klifhanger2016-5

Zeer geslaagde Broadway

Het is weer buitengewoon gezellig in ons dorp dit Pinksterweekend tijdens Broadway, met drie avonden lang iedere avond optredens van cabaretiers en muzikanten in 36 huiskamers, schuren en garages. Met na afloop in Klif 12 tot 3 uur 's nachts de geweldige gelegenheidsband van o.a. Johan Hoogenboom en Milou Frencken en het open podium voor iedereen die al dan niet kan zingen.

Lammetjes!

Lente in Den Hoorn!

Lammetjes1
Lammetjes2
Lammetjes3

Foto's: www.salkodewolf.nl

Voorjaar!

LammetjesGroot
Ze liggen er lekker bij.

Foto salkodewolf.nl

Potvissen bij paal 12

Deze foto maakte Salko de Wolf op dinsdag 14 januari van de aangespoelde potvissen bij Paal 12.

PotvissenSalko

Papaverzomer in Den Hoorn

Mooie papaverveldfoto van salkodewolf.nl

TOP