CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Fiets huren?

EP-fietsen-texel-den-hoorn

Ed en Annegré Vermeulen en hun drie kinderen werken inmiddels allemaal in het bedrijf.

Ed: 'We hebben meer dan 400 kwaliteitsfietsen in de verhuur, in allerlei soorten en maten en meestal niet ouder dan 3 jaar. Zo hebben we een mooi aanbod aan elektrische fiesten. En voor wie het mountainbikepad in het bos wil rijden hebben we natuurlijk atb's met helm te huur.

Een huurfiets moet goed passen, dus nemen we de tijd voor het "aanmeten". Dan kan het ook zo maar gebeuren dat een klant na een weekje fietsen geen afstand meer kan doen van z'n huurfiets: Wat een heerlijke fiets! Nou, kopen kan altijd! Zo houden wij onze voorraad mooi "vers" en is de klant gelukkig met een fijne tweedehands. Die we desnoods ook nog thuis afleveren....

Wat ook leuk is: we hebben vaste klanten van de overkant die tijdens hun vakantie bij ons hun fiets laten repareren. Thuis hebben ze er geen tijd voor en bij ons is de fiets meestal in 1 dag klaar.

Als het handig is kunnen we de huurfiets desgewenst afleveren bij de accommodatie. Maar even langskomen is voor het aanmeten natuurlijk het mooist. En in juli en augustus is onze dependance bij camping Loodsmansduin ook dagelijks open. De overige openingstijden voor de dependance vind je op onze website.'

Bij Vermeulen Bikes kun je ook terecht voor bijzondere fietsen en accessoires, zoals ligfietsen, tandems, kid cars, hondenkar,  kinderzitjes en hondenmanden.

Kijk voor meer informatie of op www.vermeulenbikes.nl.

Herenstraat 69 • Den Hoorn •(0222) 319213 • dependance (verhuur) bij camping Loodsmansduin

TOP