CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Echt Texels lamsvlees

Rond 1975 – er werd in Nederland nog nauwelijks lamsvlees gegeten – begon Willem Goënga van de gelijknamige slagerij in Den Hoorn op kleine schaal met de verkoop van Texels lamsvlees. Willems plek in de slagerij is inmiddels al weer vele jaren overgenomen door Hans Zijm:

'In de loop der jaren heeft de verkoop van ons lamsvlees een enorme ontwikkeling doorgemaakt. We leveren nu dagelijks vers aan horeca en particulieren in heel Nederland. Ook de restaurants in Den Hoorn serveren ons Echt Texels lamsvlees, door topkoks vaak geroemd vanwege z'n karakteristieke smaak.

Lamsvlees is een puur natuurproduct, afkomstig van kleine Texelse boerenbedrijven. Dus weet je precies wat je eet. Wij kiezen de lammeren zelf uit en met de boeren hebben we afspraken waardoor het vlees het hele jaar door vers verkrijgbaar is.

In onze slagerij komen mensen van heinde en verre om lamsvlees te kopen. Veel toeristen nemen vlees mee als ze weer naar huis gaan. Wij kunnen het vacuüm en koel verpakken, dus dat is geen probleem. Nog makkelijker is het om het vlees te bestellen via www.texelsbestellen.nl, dan wordt het de dag erop via TNT Post bij u thuis bezorgd, in een gekoelde tempex doos. Maar als u toch in Den Hoorn bent, is het natuurlijk wel zo gezellig als u even persoonlijk langskomt...'

De slagerij in de winkel is open van maandag t/m zaterdag van 08.30 tot 18 uur, in juli en augustus ook op zondag open, van 9 tot 12 uur.

De Naal 1, Den Hoorn. Tel. (0222) 319 252 • www.goenga.com

TOP