CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Hoeve Vrij & Blij

EP-1-camping-hoeve-vrij-en-blij-texel-den-hoorn
EP-winkel-hoeve-vrij-en-blij-texel-den-hoorn
EP-8-camping-hoeve-vrij-en-blij-texel-den-hoorn
EP-9-camping-hoeve-vrij-en-blij-texel-den-hoorn
EP-10-camping-hoeve-vrij-en-blij-texel-den-hoorn

Welkom op de boerderij van boer Jan en Rianne

Rianne van Heerewaarden (bekend van Boer zoekt Vrouw) heeft veel plezier in het runnen van haar boerderijwinkel. Er staan twee enorme vriezers met allerlei delen van het lam, fraai verpakt in porties van klein tot groot. Rianne: 'Van een hele lamsbout tot een eenpersoonsportie, of een rollade of lamsburger, het is er allemaal. En de kwaliteit is perfect. Alle lammeren worden bij ons op hetzelfde gewicht geslacht en dat betekent continue kwaliteit en jong lams­ vlees.'

Daarnaast heeft Rianne in haar gezellige winkel op het erf ook heerlijke schapenkaas gemaakt van de melk van eigen schapen, producten van Landgoed De Bonte Belevenis en de Texelse Lavendel én Texelse schapenmelk­bonbons van Chocolaterie Smidt. 'Natuurlijk ook van onze melk.' Uiteraard kun je er verder leuke snuisterijen en een mooi aandenken voor thuis vinden.

De winkel is in de vakanties open van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 16 uur, daarbuiten van maandag tot en met woensdag van 10 tot 12.30 uur en van donderdag tot en met zaterdag van 10 tot 16 uur. Uiteraard ben je dan ook van harte welkom om alle boerderijdieren – van schapen tot varkentjes, van paarden tot konijnen – te bezichtigen.

Westerweg 80 • Den Hoorn • (0222) 319 263 • www.hoevevrijenblij.nl

TOP