CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Ontdek Den Hoorn

Kom je naar Texel? Kies dan voor 'het bijzondere zuiden', een van de mooiste en rustigste delen van het eiland. Op deze site vind je informatie over overnachten, eten, drinken, natuur en cultuur, sporten, attracties, evenementen en alle andere zaken die het dorp Den Hoorn en omgeving zo bijzonder maken.

Als je van de boot af komt zie je links het beroemde witte kerkje van Den Hoorn al liggen. Via een mooie route door authentiek Texels boerenland en de uitlopers van Nationaal Park Duinen van Texel, rijd je met de auto in tien minuten naar het dorp. Met de fiets doe je er 20 minuten over.

Als je in of om Den Hoorn wilt overnachten kun je kiezen uit hotels, appartementen, vakantiewoningen, een grote duincamping met mooie kampeerplekken maar ook chalets, trekkershutten en Mongoolse yurts óf een kleine camping bij de boer. Je kunt midden in het dorp logeren, in het 'buitengebied' of aan de bosrand. Je kunt lekker uit eten aan het strand of op Michelinsterrenniveau (en alles daar tussenin). Je kunt naar de rommelmarkt, naar het theater, naar de kaasboerderij, je kunt geweldig wandelen, hardlopen, fietsen, mountainbiken, surfen...

Kortom: in Den Hoorn en het bijzondere zuiden van Texel vind je alle ingrediënten voor een heerlijk relaxte (korte) vakantie. Ontdek het op deze site, je zult verrast zijn door de vele mogelijkheden. En wil je boeken, dan vind je hier alle links naar de juiste websites.

Naar Theater & Restaurant De Toegift @Klif12

 

EP-5-Klif-12-texel-den-hoorn
EP-1-klif-12-texel-den-hoorn
EP-3-Klif-12-texel-den-hoorn
EP-6-Klif-12-texel-den-hoorn
EP-7-Klif-12-texel-den-hoorn
EP-8-Klif-12-texel-den-hoorn
EP-2-Klif-12-texel-den-hoorn
EP-klif-12-texel-den-hoorn

Bijna alle groten van het moderne Nederlandse cabaret traden op in De Toegift @Klif12 (voorheen Klif 12). Artiesten als Pieter Derks, Van der Laan en Woe, Jochem Myjer en Brigitte Kaandorp komen nog regelmatig terug voor een optreden of try-out.
Maar ook minder bekende cabaretiers en aanstormende talenten vinden in De Toegift een podium. Jaarlijks in januari start hier de Halve Finalisten Tour van het Amsterdams Kleinkunst Festival. En eens in de twee jaar in het Pinksterweekend is er het grote driedaagse huiskamerfestival ‘Broadway’.

Daarnaast biedt De Toegift een podium voor muziek, toneel en masterclasses én natuurlijk voor de succesvolle Theater Diners, waarbij tussen de gangen door – door alle dienstdoende medewerkers – een volledig theaterprogramma wordt gepresenteerd.

De Toegift – mét heerlijk ruim terras – is tot slot ook geopend voor koffie, gebak, lunch, high-tea, ‘wine of beer’ en diners. Ook mogelijkheden voor verhuur.

Meer informatie en agenda op www.detoegift.com.

Klif 12 • Den Hoorn • 0222 319 633 • facebook.com/theaterklif12

 

 

 

 

TOP