CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Ontdek Den Hoorn

Kom je naar Texel? Kies dan voor 'het bijzondere zuiden', een van de mooiste en rustigste delen van het eiland. Op deze site vind je informatie over overnachten, eten, drinken, natuur en cultuur, sporten, attracties, evenementen en alle andere zaken die het dorp Den Hoorn en omgeving zo bijzonder maken.

Als je van de boot af komt zie je links het beroemde witte kerkje van Den Hoorn al liggen. Via een mooie route door authentiek Texels boerenland en de uitlopers van Nationaal Park Duinen van Texel, rijd je met de auto in tien minuten naar het dorp. Met de fiets doe je er 20 minuten over.

Als je in of om Den Hoorn wilt overnachten kun je kiezen uit hotels, appartementen, vakantiewoningen, een grote duincamping met mooie kampeerplekken maar ook chalets, trekkershutten en Mongoolse yurts óf een kleine camping bij de boer. Je kunt midden in het dorp logeren, in het 'buitengebied' of aan de bosrand. Je kunt lekker uit eten aan het strand of op Michelinsterrenniveau (en alles daar tussenin). Je kunt naar de rommelmarkt, naar het theater, naar de kaasboerderij, je kunt geweldig wandelen, hardlopen, fietsen, mountainbiken, surfen...

Kortom: in Den Hoorn en het bijzondere zuiden van Texel vind je alle ingrediënten voor een heerlijk relaxte (korte) vakantie. Ontdek het op deze site, je zult verrast zijn door de vele mogelijkheden. En wil je boeken, dan vind je hier alle links naar de juiste websites.

Naar Landgoed De Bonte Belevenis

 

EP-0-bonte-belevenis-texel-den-hoorn
EP-2-bonte-belevenis-texel-den-hoorn
EP-4-bonte-belevenis-texel-den-hoorn
EP-5-bonte-belevenis-texel-den-hoorn
EP-6-bonte-belevenis-texel-den-hoorn
EP-7-bonte-belevenis-texel-den-hoorn
EP-8-bonte-belevenis-texel-den-hoorn
EP-9-bonte-belevenis-texel-den-hoorn
Ep-bonte-belevenis-texel-den-hoorn

 

Op een prachtig stuk boerenland aan de duinen vind je twee sfeervolle schuren met een zeepmakerij, papierschepperij, kaarsenmakerij, distilleerderij, bakkerij en bierbrouwerij. Behalve kijken naar de ambachten of zelf aan de slag, kun je op het landgoed ook picknicken, spelen in de speelweide, een kijkje nemen bij de boerderijdieren en in de Bonte Tuin.

Koffie, thee, een biologisch sapje of een ter plekke gebrouwen biertje of likeurtje drink je in de sfeervolle theeschenkerij of, bij goed weer, in de theetuin. Natuurlijk met iets lekkers erbij uit eigen bakkerij. Alles is ook te koop in de Bonte Winkel. In de brouwerij /distilleerderij vinden rondleidingen plaats. Kortom: veel te doen en te beleven voor alle leeftijden, zowel bij mooi als bij minder mooi weer. Echt een leuk uitje!

Open van begin april tot begin november op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10 tot 17 uur. Check de exacte data en extra activiteiten in de agenda op www.landgoeddebontebelevenis.nl

Rommelpot 11 • Den Hoorn • (0222) 31 41 80 • info@landgoeddebontebelevenis.nl

TOP