CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Strandpaviljoen Paal 9

 

EP-1-paal-9-texel-den-hoorn
EP-5-paal-9-texel-den-hoorn
EP-5-vliegeravond-paal-9-texel-den-hoorn
EP-paal-9-den-hoorn-texel
EP-4-paal-9--texel-den-hoorn

 

René Jager, Nikoline Platte en hun team zijn met paviljoen Paal 9 het grootste deel van het jaar open. René: 'We zijn een laagdrempelig familierestaurant. Om lekker een hapje te eten, of voor koffie of een drankje. Iedereen is welkom. Korte broek, blote voeten. Opa, oma, kinderen, hond mee, alles kan. We reserveren niet, we vinden bijna altijd wel een plekje.' LET OP: IN HET VOORJAAR BOUWT PAAL 9 EEN NIEUW PAVILJOEN, DAT ALS ALLES VOLGENS PLANNING VERLOOPT IN DE LOOP VAN JULI OPEN GAAT. TOT DIE TIJD IS ER BENEDEN AAN HET STRAND EEN TIJDELIJK PAVILJOEN OPGEBOUWD.

Van april tot eind oktober kun je ook nog terecht bij de kiosk annex strandwinkel beneden aan het strand, met snacks, ijsjes, gekoelde dranken en alles wat je verder nodig hebt op het strand, inclusief gratis toiletten.

René: 'Bij de strandwinkel is een aparte ruimte die je kunt huren. Voor een vergadering met je bedrijf, desgewenst inclusief lunch, diner en activiteitenprogramma, of om een feest te geven met familie of vrienden. Het is net een groot strandhuisje, heel huiskamerachtig en met veel privacy.'

Verder is er in het seizoen yoga aan zee (zie agenda op deze website) en kun je surf- en supplanken, strandfietsen, strandhuisjes (per week) en een speciale strandrolstoel op zonne-energie huren.

Surf Center Paal 9
Nieuw per seizoen 2018 is Surf Center Paal 9. Daar kun je leren kitesurfen, golfsurfen, windsurfen en suppen. Ook kun je hier materialen huren. Check voor alle info en les- en verhuurmogelijkheden www.paal9.nl > Surf Center Paal 9 en Facebook.com/surfcenterpaal9.

Kijk voor meer sfeer, plaatjes en info op www.paal9.nl.

Hoornderslag 8 • Den Hoorn.• (0222) 319 309

 

TOP