CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Strandpaviljoen Paal 9

 

paal910groot
EP-5-vliegeravond-paal-9-texel-den-hoorn
EP-paal-9-den-hoorn-texel
EP-4-paal-9--texel-den-hoorn

 

René Jager en zijn team zijn met paviljoen Paal 9 het grootste deel van het jaar open. René: 'We zijn een laagdrempelig familierestaurant. Om lekker een hapje te eten, of voor koffie of een drankje. Iedereen is welkom. Korte broek, blote voeten. Opa, oma, kinderen, hond mee, alles kan. We reserveren niet, we vinden bijna altijd wel een plekje.' In 2018 werd het oude paviljoen vervangen door een compleet nieuw onderkomen, ruim, licht en modern, mét zoveel mogelijk dezelfde sfeer als van weleer.

Van april tot eind oktober kun je ook nog terecht bij de kiosk annex strandwinkel beneden aan het strand, met snacks, ijsjes, gekoelde dranken en alles wat je verder nodig hebt op het strand, inclusief gratis toiletten.

René: 'Bij de strandwinkel is een aparte ruimte die je kunt huren. Voor een vergadering met je bedrijf, desgewenst inclusief lunch, diner en activiteitenprogramma, of om een feest te geven met familie of vrienden. Het is net een groot strandhuisje, heel huiskamerachtig en met veel privacy.'

Verder is er in het seizoen yoga aan zee en – nieuw in 2019 – Texel Active, een surfcenter van Paal 9 in samenwerking met Teambuilding Texel. Je kunt er surf- en supplanken huren, powerkiten, raften, blokarten en nog veel meer. Het centrum is rechts van de strandhuisjes, dus als je met je gezicht naar zee staat rechts het strand oplopen, tot even voorbij de huisjes. Check ook www.paal9.nl > Surf Center Paal 9 en Facebook.com/surfcenterpaal9.

Kijk voor meer sfeer, plaatjes en info op www.paal9.nl.

Hoornderslag 8 • Den Hoorn.• (0222) 319 309

 

TOP