CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Strandpaviljoen TWAALF

 

EP-paal-12-texel-den-hoorn
EP-2-paal-12-texel-den-hoorn
EP-3-paal-12-texel-den-hoorn
EP-5-paal-12-texel-den-hoorn
EP-6-paal-12-texel-den-hoorn
EP-1-paal-12-texel-den-hoorn

 

Paviljoen TWAALF is sinds 2016 eigendom van Steven van Vliet. Voor die tijd was hij er al 4 jaar bedrijfsleider: 'Ons paviljoen ligt wat verscholen, weg van de massa, achter het bos en de duinen. En dát maakt het nou net zo bijzonder. Hier vind je nog het ongedwongen Texelse karakter waardoor je je hopelijk direct thuis voelt. Intiem, warm, persoonlijk, open, spontaan en een tikkeltje artistiek.

'Lekker koffie met een krantje in de ochtend, gezellig borrelen op het terras of loungen met de voetjes in het zand: bij Paal 12 kan het allemaal. Bij mooi weer natuurlijk buiten op ons fraaie terras en op een druilerige dag zit je heerlijk behaaglijk bij de houtkachel.

Wij werken zo veel mogelijk met eerlijke producten, als het kan van het eiland of de directe omgeving. We gebruiken Echt Texels lamsvlees van Goënga en in samenwerking met Texelse boeren koken we van kop tot staart: we gebruiken zoveel mogelijk van het dier. En vis komt zo uit de Noordzee en is soms direct bij ons voor het paviljoen gevangen. Onze appeltaart is natuurlijk huisgemaakt. Het bier komt  van onze Texelse brouwerij en de Texelse appelsap van Keyser. Kortom: wij doen er alles aan om onze gasten een bijzondere Texelse ervaring te bieden.'

Open van Pasen tot eind oktober, dagelijks vanaf 10 uur.

Jan Ayeslag strandpaal 12 • (0222) 319 737 • www.paal12.nl

 

TOP