CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Klifhanger

EP-klifhanger-texel-den-hoorn 

Klifhanger is een kunstroute in en rond Den Hoorn waar kunstenaars op erven en akkers, in schuurtjes en woonkamers en in het duingebied een kunstwerk tentoonstellen. Werk dat is gemaakt voor de locatie en dat ‘een sterke binding heeft met de plaats waar het wordt gepresenteerd’. Thema dit jaar: ‘Erfgoed’. Klifhanger 2018 is van 27 mei tot en met 24 juni, elke donderdag t/m zondag van 11 tot 17 uur. Opening op 27 mei.
Naast de kunstroute is er een expositie met werk van alle deelnemende kunstenaars in de Drijverschool, Naalrand 2.
Het thema ‘Erfgoed’ krijgt speciale aandacht in de tentoonstelling ‘Schaapjes op het droge? Historische boerenerven in Den Hoorn e.o.’ in ’t Nieuwland, Stolpweg 22.

Ook tijdens Klifhanger 2018
Tijdens Klifhanger 2018 verzorgt de organisatie ook een leuke randprogrammering. Kijk op klifhangertexel.nl.
• De Hoornder Academie Op vier donderdagavonden ontmoetingen, lezingen en masterclasses. Gasten: Threes Anna (31 mei Theater en Restaurant De Toegift), Kees Camphuyzen (7 juni, dorpshuis De Waldhoorn), Kees de Jager (14 juni De Toegift), Herman Ridderinkhof (21 juni, dorpshuis De Waldhoorn).
• Parels van Texel Texelse muzikale, theatrale en/of poëtische talenten. Met onder meer TexelJazz (1 juni), Café Chantant (8 juni), poëzie-happening ‘Skemere’ (15 juni) en Texels Troubadour Jaap Dros (22 juni); 1, 8 en 22 juni in dorpshuis De Waldhoorn, 20.30 uur, 15 juni Op ZDH-terrein, Witteweg, 20.30 uur.
• Op het erf bij… Op de zaterdagmiddagen 2, 9, 16 en 23 juni om 15 uur een bezoek aan een Hoornder boer die zijn verhaal vertelt.
• Cinema Garage Op zondagmiddagen 3, 10, 17 en 24 juni op drie geïmproviseerde locaties in Den Hoorn vertoning van documentaires gemaakt door Texelse of aan Texel gelieerde filmmakers.

Kijk voor het complete programma op langejuni.nl of www.klifhangertexel.nl
 

 

 

 

TOP