CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Naar 't strand bij Paal 9

EP-4-paal-9--texel-den-hoorn
EP-paal-9-den-hoorn-texel
EP-vliegeravond-paal-9-texel-den-hoorn
HB-2-strand-paal-9-texel-den-hoorn
HB-3-strand-paal-9-texel-den-hoorn
HB-4-strand-paal-9-texel-den-hoorn
HB-5-strand-paal-9-texel-den-hoorn
HB-6-strand-paal-9-texel-den-hoorn
EP-1-dynamisch-landschap-texel-den-hoorn
HB-8-strand-paal-9-texel-den-hoorn
EP-7-strand-plaal-9-texel-den-hoorn

 

Om het strand bij Paal 9 te bereiken neem je vanaf de kruising Klif/Rommelpot de Witteweg, die overgaat in het Hoornderslag. Langs de weg is een fietspad tot aan het strand. Je passeert onderweg het water van Het Grote Vlak, waar de Schotse Hooglanders en 'wilde' Exmoor-pony's bij warm weer vaak in het water staan. Je bent niet de eerste die er een foto van maakt!

Je kunt ook naar Paal 9 lopen via het schelpenpad langs de bunker achter camping Loodsmansduin. Ook daar kun je zomaar een groepje Schotse Hooglanders tegen het lijf lopen.

Bovenaan de strandopgang vind je Paviljoen Paal 9 (in het voorjaar 2018 wordt er een volledig nieuw paviljoen gebouwd; je kunt intussen terecht in het tijdelijke paviljoen beneden). Dit vaste paviljoen is het hele jaar open (in de wintermaanden beperkt). Beneden aan het strand is van maart tot en met oktober een kiosk waar je drankjes, ijsjes, snacks en strandspeelgoed kunt kopen en strandhuisjes, windschermen, en stoelen kunt huren. Je vindt er ook Surf Center Paal 9. Daar kun je leren kitesurfen, golfsurfen, windsurfen en suppen. Ook kun je hier materialen huren. Check voor alle info en les- en verhuurmogelijkheden www.paal9.nl > Surf Center Paal 9 en Facebook.com/surfcenterpaal9. Meer over paviljoen Paal 9 vind je ook onder Eten & drinken.

Kijk voor meer sfeer, plaatjes en info op www.paal9.nl.

Hoornderslag 8 • Den Hoorn.• (0222) 319 309

TOP