CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Groepsaccommodatie De Stolp

 

EP-4-de-stolp-texel-den-hoorn
EP-5-de-stolp-texel-den-hoorn
Stolp1
Stolp1
Stolp2
Stolp3
Stolp4
Stolp5

 

Gastheer en -vrouw Chris en Franciska Commandeur zijn met hun gezin al de vierde generatie Commandeur op 'De Stolp'. Het bedrijf dankt zijn naam aan de karakteristieke stolpboerderij waarin de verhuur oorspronkelijk begonnen is. Er wordt al 70 jaar aan groepen verhuurd maar niet meer in de Stolpboerderij. Deze wordt nu verhuurd als luxe Bed & Breakfast www.lecommandeur.nl en doet daarnaast dienst als eigenaarswoning/receptie.

De verhuur aan groepen vindt nu plaats in twee comfortabel verbouwde schapenstallen.

Chris: 'De zonnige kleuren en organische vormen zorgen voor een fijne, ontspannen sfeer. Er is alle ruimte voor sport en spel, zowel binnen als buiten. We verhuren vooral aan groepen waarvan kinderen deel uitmaken, zoals familiegroepen en basisscholen.

Franciska: 'We proberen het geheel een uitstraling te geven die past bij ons dorp én daar tegelijk onze eigen draai aan te geven. Dat zie je terug in de country & westernstijl, met cowboyzadels, indianenhoofden en dromenvangers in de accommodaties. En na een dag vol activiteiten is het 's avonds natuurijk heerlijk ontspannen bij de vuurkorf.

U bent bij ons van harte welkom!'

Stolpweg 35 • Den Hoorn • (0222) 319 372www.destolp-texel.nl • facebook.com/groepsaccommodatiedestolp
  

 

TOP