CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Ontdek Den Hoorn

Kom je naar Texel? Kies dan voor 'het bijzondere zuiden', een van de mooiste en rustigste delen van het eiland. Op deze site vind je informatie over overnachten, eten, drinken, natuur en cultuur, sporten, attracties, evenementen en alle andere zaken die het dorp Den Hoorn en omgeving zo bijzonder maken.

Als je van de boot af komt zie je links het beroemde witte kerkje van Den Hoorn al liggen. Via een mooie route door authentiek Texels boerenland en de uitlopers van Nationaal Park Duinen van Texel, rijd je met de auto in tien minuten naar het dorp. Met de fiets doe je er 20 minuten over.

Als je in of om Den Hoorn wilt overnachten kun je kiezen uit hotels, appartementen, vakantiewoningen, een grote duincamping met mooie kampeerplekken maar ook chalets, trekkershutten en Mongoolse yurts óf een kleine camping bij de boer. Je kunt midden in het dorp logeren, in het 'buitengebied' of aan de bosrand. Je kunt lekker uit eten aan het strand of op Michelinsterrenniveau (en alles daar tussenin). Je kunt naar de rommelmarkt, naar het theater, naar de kaasboerderij, je kunt geweldig wandelen, hardlopen, fietsen, mountainbiken, surfen...

Kortom: in Den Hoorn en het bijzondere zuiden van Texel vind je alle ingrediënten voor een heerlijk relaxte (korte) vakantie. Ontdek het op deze site, je zult verrast zijn door de vele mogelijkheden. En wil je boeken, dan vind je hier alle links naar de juiste websites.

Naar de Novalishoeve

EP-novalishoeve-texel-den-hoorn

 

Bij Novalishoeve ben je van harte welkom op het erf, in de winkel/lunchroom, speeltuin, stal en groente-­ en kruidentuin.

Van een bezoek aan de Novalishoeve kun je van alles leren over de boerderij. Je kunt zelf op ontdekkingstocht met de 'speurde­rij' op en rond de boerderij óf je laten rondleiden door een enthousiaste medewerker die je het verhaal vertelt achter de producten.

Zeker een keer gaan doen!

Open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 16 uur en op woensdag van 10.30 tot 17 uur. Op 20 juni 2015 is er een open dag 'Lekker bij de boer'. Kijk in de agenda van deze site.
Kijk voor rondleidingen en meer informatie op de website.

Hoornderweg 46 • Den Hoorn • (0222) 319 482 • www.novalishoeve.nl

TOP