CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Strandpaviljoen Twaalf

 

 

EP-6-paal-12-texel-den-hoorn
Twaalf1
Twaalf3
Twaalf7
Twaalf5
Twaalf4
Twaalf2

Steven van Vliet van Strandpaviljoen Twaalf: ‘Ons paviljoen ligt wat verscholen, weg van de massa, achter het bos en de duinen. Precies dat maakt het nou net zo bijzonder. Hier vind je nog het ongedwongen Texelse karakter waardoor iedereen zich direct thuis voelt. Intiem, warm, persoonlijk, open, spontaan en een tikkeltje artistiek.

‘Strandpaviljoen Twaalf is een paviljoen dat zich elk seizoen meer probeert te onderscheiden van de massa. Dat doen we met een uitdagende kaart, goeie cocktails en bijzondere activiteiten, zoals live muziek, lounge events, live barbecues en natuurlijk het Sunny Side Up festival, in 2019 op 2 en 3 augustus! Ook staan we ieder jaar op het BeachFoodFestival in Oudeschild.

'Wij werken zoveel mogelijk met eerlijke producten, als het kan van het eiland zelf of uit de directe omgeving. Echt Texels lamsvlees van slagerij Goënga en vis uit de Noordzee, soms zelfs gevangen direct voor ons paviljoen. Wij doen er alles aan om onze gasten een bijzondere Texelse ervaring te bieden.

'Ook bieden we deze bijzondere Texelse ervaring aan op locatie. Met onze Mercedes Donkey bieden we de Donkey Business, een service waarmee wij het Twaalf-paviljoen-gevoel neerzetten op iedere gewenste locatie.'

Paviljoen Twaalf is open van Pasen tot eind oktober, dagelijks vanaf 10 uur.

Jan Ayeslag, strandpaal 12 • 0222 319 737 • www.strandpaviljoentwaalf.nl • facebook.com/StrandpaviljoenTwaalf

 

 

 

 

TOP